Zoeken

Amigos Salsa dansschool Voorschoten

Nenneke Michel

Even voorstellen, mijn naam is Nenneke Michel. Het begon allemaal met een grote voorliefde voor dansen. Als kind gedurende de lagere school balletles, tijdens en na schooltijd. Daarna, zoals vele pubers de ballroomdansen en assisteerde ik de dansdocent en kwam in het circuit van de danswedstrijden. In de studietijd heb ik mij meer toegelegd op jazzballet en Afrikaanse dansen, en in de vrije tijd veel swingen.

Na mijn studie verhuisde ik met inmiddels mijn gezin voor werk vier jaren naar Peru, en daarna 7 jaren naar Afrika, in Burkina Faso. Daar ontstond een voorliefde voor Afrikaanse ritmes die ik ook terugvind in de Salsa. Na terugkeer in Nederland kon ik mijn passie verder ontwikkelen in de Salsa, waarvoor een steeds grotere en bloeiende dansgemeenschap ontstond. (Met mijn man volg ik danslessen Argentijnse Tango en daar wil ik mij ook verder in ontwikkelen.)

Vanaf 1999 geef ik les in Salsa (Cubaanse/Antilliaanse en LA stijl) en heb ik bij verschillende dansscholen (Dos Bailadores in Den Haag en Leiden 7 jaren, Salseros 2 jaren in Wassenaar) lesgegeven. Sinds begin 2008 ben ik een eigen bedrijf gestart voor liefhebbers van de Salsa, AmigosSalsa. Het dansen op het ritme van de salsa voor jong en oud, de vrolijke opzwepende muziek, de ontspannen sfeer, de veelzijdige kontakten; het geeft mij elke keer opnieuw een kick en inspiratie, iets waar ik intens van geniet! Met toewijding en liefde breng ik graag de basistechnieken en de vrolijkheid van de Salsa over aan een ieder met interesse. Er is geen voorkennis of gevoel voor dansen vereist. Door mijn verblijf in verschillende landen en culturen geef ik net zo makkelijk les in het Nederlands als in het Engels, Frans, Spaans of Duits, het dansen kent geen grenzen.

In het foto-album zien jullie beelden van verschillende "eigen" feesten, workshops op verzoek en zoals hieronder een demonstratie op de CATWALK voor de HEMA

facebook.com/amigossalsa

www.facebook.com/photo.php

Volg en deel ons

Volgen:

Facebook

 

Delen:

Contactgegevens en les- & feestlokaties

Informatie: Nenneke Michel: telefoon 0611401321 of e-mail  dansen@amigossalsa.nl 

Leslokatie Voorschoten: Christiaan Huygensstraat 10-c, 2251 CH, Voorschoten ( routekaart)

Feestlokatie matinee: Dr. Mansveltkade 9, 2242 TZ  Wassenaar ( routekaart)

© AmigosSalsa | Website gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 23-07-2013 .